-URBAN PLAN PEISAGISTIC este o companie cu capital privat din domeniul urbanismului și al amenajării teritoriului. Având o experiență de peste doisprezece ani de activitate ghidată de principiile dezvoltării durabile, oferim o gamă largă de servicii, realizată de o echipă complexă de profesioniști dedicată conceperii soluțiilor urbane și peisagistice integrate pentru a aborda problemele secolului 21, cum ar fi schimbările climatice, creșterea populației și urbanizarea în expansiune.


Prin serviciile pe care le oferă URBAN PLAN PEISAGISTIC răspunde tuturor cerințelor și nevoilor întâlnite în construirea unei clădiri și ameanjării unui spațiu exterior:


– Documentații de urbanism (documentația tehnică D.T., avize și acorduri, studii de specialitate) stabilite prin certificatul de urbanism pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții.
– Proiecte de arhitectură, urbanism și peisagistică.
– Consultanță de specialitate
– Servicii conexe: Diriginte de șantier, Responsabil Tehnic cu Execuția (RTE), coordonator în contextul Securitate și Sănătate în Muncă (SSM) pe șantier
– Certificare de preformanță energetică – Locuințe Verzi.
– Amenajări exterioare și peisagistice – gradini design.ro 

În parteneriat cu